Wednesday, March 21, 2012

“Ταξιδεύω & Προσφέρω” από τον Ρ.Ο.Τ.Α. - “Travel & Offer” by R.O.T.A.

Αυτό είναι ένα δελτίο τύπου από τον Ρ.Ο.Τ.Α., τον Ροδιακό Όμιλο Ταχυπλόων Σκαφών σχετικά με το εγχείρημα του “Ταξιδεύω & Προσφέρω” στοχεύοντας στο να προσφέρει δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες στους κατοίκους των μικρών και απομονωμένων νήσων του Αιγαίου από γιατρούς και επιστήμονες (ορισμένοι) μέλη του Ομίλου. Εκτός από αυτές τις υπηρεσίες η ομάδα του Ρ.Ο.Τ.Α. δωρίζει ιατρικό εξοπλισμό στα μέρη που επισκέπτεται.


This is a press release from R.O.T.A., the Rhodes Rib Club about its project “Travel & Offer” aiming at delivering medical services to the residents of small  and remote Aegean islands for free by Doctors and physicians who are members of this Club. Besides the services R.O.T.A.’s team also donates medical equipment to the places they visit.


Η φιλανθρωπική αυτή πομπή φουσκωτών έχει ξεκινήσει αρχικά από την Χάλκη και συνεχίστηκε στον Κάρπαθο και στο Καστελόριζο και έφτασε στην Τήλο το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Μαρτίου. Στα νησιά αυτά οι γιατροί έκαναν περισσότερες από 850 εξετάσεις στα παιδιά και στους ηλικιωμένους.


This philanthropic (Rib) flotilla has initially started from the island of Charki and then routed to Karpathos and Kastelorizo and reached Tilos by the weekend 17 & 18 March. In those islands more than 850 medical examinations were conducted by the doctors to the children and the elderly. 


 Η επιστημονική ομάδα και τα υπόλοιπα μέλη του Ρ.Ο.Τ.Α. ήταν πολύ ικανοποιημένα με το τρόπο που οργάνωσαν και φέρανε σε πέρας το έργο του και από την μεταξύ τους συνεργασία. 
Το χαμόγελο του κόσμου ήταν η καλύτερη ανταμοιβή!.

The scientific staff and the rest of the R.O.T.A.’s members were very satisfied by the way they organized and delivered the services and the good level of cooperation between them. The scientific was comprised by:
Mr Parisis Dimitris - Odontologist
Mr Pettas Stylianos - Orthodontist
Mr Karagiannis Andreas - Orthopedist
Ms Kanni Anna Maria - Physical training instructor
Ms Ioakimidou Souzana - Dietitian
Mr Peppas Anastasios - Urologist
Mr Manolikakis George - Gynecologist 
Mr Skonis Michalis - Microbiologist 
And the people’s smile was their best reward!. 


Επίσης, το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι ΤV4 ακολούθησε την αποστολή για να μεταδώσει στιγμιότυπα στο πληθυσμό των κατοίκων των Δωδεκανήσων. 
Also the local TV channel TV4 joined this mission to broadcast scenes to the population of the Dodecanese islands.  

Το δελτίο τύπου του Ρ.Ο.Τ.Α. - The press release from R.O.T.A.
Ρ.Ο.ΤΑ. ¨Ταξιδεύω & προσφέρω¨

Συνεχίστηκε το επιτυχημένο πρόγραμμα προσφοράς του Ροδιακού Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών, με το ταξίδι στην Τήλο, το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Μαρτίου.

Ο Ροδιακός Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών, εκτός από αθλητικές διοργανώσεις υψηλού επιπέδου, προσφέρει συνεχώς στην τοπική κοινωνία με διάφορους τρόπους, όπως οι ¨αποστολές αγάπης¨ στα μικρά νησιά του Αιγαίου, αλλά και οι κατασκευές γλιστρών για πρόσβαση στην Θάλασσα, ώστε να υπάρχει δυνατότητα να καθελκυστούν μικρά σκάφη και να επέμβουν σε περίπτωση ανάγκης.

Η νέα προσπάθεια του Ρ.Ο.ΤΑ. είναι  το πρόγραμμα ¨ταξιδεύω & προσφέρω¨ που στόχο έχει την επίσκεψη σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου, όπου θα προσφέρονται δωρεάν Ιατρικές εξετάσεις σε όλα τα παιδιά, αλλά και ηλικιωμένους,  από Ιατρούς μέλη & φίλους του Ομίλου, οι οποίοι ταξιδεύουν και προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους.                                                       
Επίσης σε αυτά τα ταξίδια στα μικρά και απομονωμένα νησιά του Αιγαίου ο Όμιλος προσφέρει Ιατρικό υλικό σε συνεννόηση με τα κατά τόπους κέντρα Υγείας. 

Το πρόγραμμα ¨Ταξιδεύω & προσφέρω¨ ξεκίνησε από την Χάλκη, συνεχίσθηκε στην Κάρπαθο & στο Καστελόριζο και τώρα στην Τήλο. Στα τέσσερα νησιά μας πραγματοποιήθηκαν  πάνω από 850 εξετάσεις σε παιδιά και ηλικιωμένους.                                                                                                                                

Το επιστημονικό προσωπικό που στελέχωσε τα ταξίδια, αλλά και τα μέλη του Ομίλου που συμμετείχαν οργανώνοντας και μεταφέροντας με τα σκάφη  Ιατρούς και εξοπλισμό, είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την συνεργασία, αλλά και το αποτέλεσμα της προσπάθειας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς για την προσφορά τους στην Τήλο τους :

κ. Παρίση Δημήτρη  Οδοντοστοματολόγο
κ. Πέττα  Στυλιανό Ορθοδοντικό
κ. Καραγιάννη Ανδρέας  Ορθοπεδικό
κ. Χριστοδούλου Μιχάλη Ορθοπεδικό
κ. Καννή Άννα Μαρία  καθηγήτρια Φ. Αγωγής & Διορθωτικής Γυμναστικής
κ. Ιωακειμίδου Σουζάνα   Διατροφολόγο

κ. Πέττα Αναστάσιο Ουρολόγο
κ. Μανωλικάκη Γιώργο Γυναικολόγο
κ. Σκόνη Μιχάλη Μικροβιολόγο

Η ¨ανταμοιβή¨ όλων το χαμόγελο των κατοίκων.  
               
Eυχαριστούμε πολύ όλα τα μέλη του Ροδιακού Ομίλου που συμμετέχουν στα ταξίδια προσφοράς και είναι η κινητήριος δύναμη του προγράμματος, όπως επίσης και το τηλεοπτικό κανάλι TV4 που ταξιδεύει μαζί μας και καταγράφει το μοναδικό υλικό από τα νησιά που επισκεπτόμαστε, τον ιδιοκτήτη του σταθμού κ. Κάτρη, τον διευθυντή κ. Κωστάκη, την δημοσιογράφο κ. Αβδελλή, όπως και όλους του τεχνικούς.

Χορηγοί μας που στηρίζουν τα ταξίδια και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό είναι:
Μεγάλος χορηγός Ορθοπεδικά – Ιατρικά Χαρίτος.
Φουσκωτά σκάφη Viper
Water Park Faliraki
Γυμναστήριο Βιοκίνηση
Παραδοσιακό καφενείο Σιφωνιός
Γεροντής Μηχανήματα – Ανοξείδωτα - Ναυτιλιακά
In House Έπιπλα Καλαφάτης
MY WAY
Nuovo Neorio
X-PLORE. Gr Eνοικιάσεις Φουσκωτών Σκαφών
HOULIS SERVICE
ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ Γυροπωλείον
ΤΕΧΑΣ STYLE Fried Chicken 
QUICK CAR WASH
Tηλεοπτικό κανάλι TV4

Τα ταξίδια προσφοράς θα συνεχιστούν με στόχο την επίσκεψη σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου.

No comments:

Post a Comment

Παρακαλώ παραθέσατε το σχόλιο σας
Please place your comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...