Sunday, November 14, 2010

Tidewater 180cc

Country of production: U.S.A.

Πολλές φορές έχω αναρωτηθεί πόσο ωραίο θα ήταν να έχει κανείς ένα απλό, οικονομικό και λειτουργικό σκάφος για το ψάρεμα και γιατί όχι και για την βόλτα αποφεύγοντας τις υπερβολές εστιάζοντας πρωτίστως στην απόλαυση και την εύκολη χρήση. Όταν ο φίλος μου Πασχάλης, συνιδιοκτήτης της Exotic Boats, έφτασε στην προβλήτα με το Tidewater 180cc συνειδητοποίησα ότι το σκάφος αυτό ήταν ακριβώς αυτό που είχα στο νου μου.

Very frequently I keep wondering how good it will be to own a simple, low budget and functional boat for fishing and why not for touring as well avoiding extravagance and looking primarily for the fun and the easy use. When my friend Parchalis the co-owner of Exotic Boats arrived at the dock with the Tidewater 180cc I realized that this boat was exactly what I was thinking about many times before.

Πατήστε για να δείτε το video full screen (επιλέξτε HD)
Click below to watch the video full screen (choose HD)

Thursday, November 11, 2010

Απονομές Πανελληνίου Πρωταθλήματος Viper Ribs 2010 - Final Awards of the Viper Ribs Championship 2010

Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Viper Ribs 2010 έκλεισε την αυλαία του καθώς οι απονομές των επάθλων έλαβαν χώρα σε μια ζεστή και φιλική τελετή που διεξήχθει στο περίπτερο της Viper Ribs του μεγάλου χορηγού των αγώνων κατά την διάρκεια του Ναυτικού Σαλονιού Αθηνών. Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε σε 5 αγωνιστικές που έγιναν στην Ρόδο, στην Λέρο, στα Χανιά, στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα κατά χρονική σειρά και οργανώθηκαν από τους τοπικούς ομίλους Φουσκωτών Σκαφών και οι οποίες μέτρησαν συνολικά για την τελική κατάταξη των φετινών πρωταθλητών.

On Saturday 23th of October the Hellenic Championship Viper Ribs 2010 closed its final phase as the winners were awarded with their trophies at a warm and cozy ceremony that took place at Viper Ribs stand the event’s great sponsor during the Athens Boat Show 2010. This championship has been completed in 5 games which took place in Rhodes, Leros, Chania, Thessaloniki and Athens in terms of time sequence and organized by local Rib Racing Clubs counting aggregately for the awards of this year champions.

Πατήστε για να δείτε το video full screen (επιλέξτε HD)

Click below to watch the video full screen (choose HD)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...