Wednesday, October 12, 2011

Mostro: Περισσότερες δυνατότητες στους πελάτες - Mostro: More options to the clients


“Η πενία τέχνας κατεργάζεται” και αυτό έχει να κάνει και με την Mostro, την γνωστή κατασκευάστρια εταιρεία φουσκωτών σκαφών, η οποία όπως κάθε άλλη επιχείριση στο κλάδο της θαλάσσιας αναψυχής δραστηριοποιείται σε μια καταποντισμένη και καταθλιπτική αγορά. Με τον γενικό όγκο των πωλήσεων των σκαφών να έχει μειωθεί σημαντικά, η Mostro επινοεί τρόπους για να εξυπηρετεί τους πελάτες της παρέχοντας τους την δυνατότητα να αναβαθμίσουν το δικό τους σκάφος ή για όσους έχουν ήδη περάσει το δυσάρεστο όριο και έχουν  αποφασίσει να αποχωριστούν το αγαπημένο τους σκάφος, η Mostro κάνει ότι μπορεί για να τους βοηθήσει να πετύχουν την καλύτερη τιμή μεταπώλησης. Περισσότερα στα δελτία τύπου που ακολουθούν. 



Poverty encourages inventive actions (according to a old greek saying) and this is the case with Mostro, the Greek Rib manufacturer which as any other marine business operates in a depressed and frustrated (domestic) market. With the overall boat sales volume being significantly reduced, Mostro finds new ways to serve its clients giving the options to upgrade their own boats or for those who have already passed from the desperate threshold to give away their loving boats, Mostro does the best to secure the best possible selling value for them. Press release follows (in Greek).  




KANE TO ΣΚΑΦΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ !
“Δώσε στο σκάφος σου την ασφάλεια, την αξία, την εμφάνιση, τη λειτουργικότητα την οικονομία χρήσης, που του έχει  αφαιρέσει ο χρόνος.
Οι εγκαταστάσεις, το προσωπικό και η τεχνογνωσία της MOSTRO, του μεγαλύτερου ‘Ελληνα κατασκευαστή φουσκωτών σκαφών, είναι στη διάθεση σας, για την επισκευή, ανανέωση, re-built, re-powering του σκάφους σας.
Με τιμές κατασκευαστή, εγγυημένα υλικά και μεθόδους, μπορείτε να αποκαταστήσετε οποιαδήποτε ζημιά ή να αλλάξετε ηλεκτρικά, αεροθαλάμους εξαρτήματα ή μέρη του σκάφους, δίνοντας του ασφάλεια, χρόνια ζωής και αξία μεταπώλησης.
Η εκτίμηση του κόστους και οι εργασίες, μπορούν να γίνουν τόσο στις εγκαταστάσεις του ναυπηγείου της MOSTRO στην Παλλήνη, όσο και στο χώρο που βρίσκεται το σκάφος.”




ΠΟΥΛΑΣ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΤΟ  ΣΟΥ ;
“Aν έχεις αποφασίσει να αποχωριστείς το σκάφος σου-αρκεί να βρίσκεται σε λογική κατάσταση-, μπορείς να εμπιστευτείς τη MOSTRO, για τις τυχόν απαραίτητες επισκευές και εργασίες.
Μπορούμε να εγγυηθούμε γραπτά για το σκάφος σου,  να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες προβολής της MOSTRO, την έκθεση και το πελατολόγιο της για μια  πιο γρήγορη και αποδοτική πώληση.
Μετά από συννενόηση, περιμένουμε το φουσκωτό σου στην Παλλήνη, χωρίς άλλη υποχρέωση, για να το αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο!”
Πάροδος οδού Τριανέμη 
15351 Παλλήνη 
Τηλ: 210-6038034-5
 Fax:  210-6038018 
  www.mostro.gr email: info@mostro.gr



No comments:

Post a Comment

Παρακαλώ παραθέσατε το σχόλιο σας
Please place your comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...