Wednesday, March 19, 2014

EVAL: Καινούργια Καγιάκ - New Kayaks

Η ΕΒΑΛ (E.Γ. Βαλλιανάτος Α.Β.Ε.Ε.) η γνωστή κατασκευάστρια εταιρεία ναυτιλιακού και σωστικού εξοπλισμού πρόσφατα εμπλούτισε την γκάμα των προϊόντων της με 4 καγιάκ σχεδιασμένα για την αναψυχή και χαρακτηριζόμενα για την ευρυχωρία, την πρακτικότητα και την σταθερότητα τους. Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στο δελτίο τύπου που ακολουθεί. 




Eval S.A. the well known marine and rescue equipment manufacturer has recently added to its product portfolio 4 kayak designed for leisure and characterized by their spaciousness, functionality and stability. More detailed information is given in the following press release (Greek). 





ΚΑΓΙΑΚ ΑΠΟ ΤΗΝ EVAL

H EVAL στη γκάμα της έχει μια σειρά από ανθεκτικά καγιάκ υψηλής σχεδίασης, ιδανικά για πολλές ώρες διασκέδασης 

 ΚΑΓΙΑΚ SUNSHINE
Είναι πολύ σταθερό και άνετο αλλά ταυτόχρονα σχεδιασμένο για πολύ γρήγορες επιδόσεις παρά το μήκος του. Το μεγάλο πιλοτήριο καθιστά εύκολη τη μεταφορά όλων των ειδών εξοπλισμού για ψάρεμα ή οτιδήποτε άλλο. Στο πίσω μέρος του καγιάκ υπάρχουν κλίπς ώστε να στερεώνονται αντικείμενα για εύκολη και γρήγορη χρήση. Οι εργονομικές λαβές καθιστούν εύκολη την μεταφορά του καγιάκ. Είναι κατασκευασμένο από πλαστικό HDPE με φίλτρα UV για ανθεκτικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία και τις συνθήκες της θάλασσας.

Κωδικός      Διαστάσεις cm                    Βάρος 
4004          L 300 x W 77 x H 27             20 Kg


ΚΑΓΙΑΚ KINGFISHER
Είναι πολύ σταθερό, άνετο και ταυτόχρονα σχεδιασμένο για πολύ γρήγορες επιδόσεις. Στο πίσω μέρος του καγιάκ υπάρχουν κλίπς ώστε να στερεώνονται αντικείμενα για εύκολη και γρήγορη χρήση. Οι εργονομικές λαβές καθιστούν εύκολη την μεταφορά του καγιάκ. Είναι κατασκευασμένο από πλαστικό HDPE με φίλτρα UV για ανθεκτικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία και τις συνθήκες της θάλασσας. ΧΡΩΜΑ : ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΠΛΕ ΜΕ ΑΣΠΡΟ

Κωδικός              Διαστάσεις cm                Βάρος 
4005                   L 286x W 79 x H 28           21 Kg



ΚΑΓΙΑΚ HELEN
Είναι πολύ σταθερό, άνετο και γρήγορο. Στο πίσω μέρος του καγιάκ υπάρχουν κλίπς ώστε να στερεώνονται αντικείμενα για εύκολη και γρήγορη χρήση. Οι εργονομικές λαβές καθιστούν εύκολη την μεταφορά του καγιάκ. Με θέσεις για δυο ενήλικες. Είναι κατασκευασμένο από πλαστικό HDPE με φίλτρα UV για ανθεκτικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία και τις συνθήκες της θάλασσας.

Κωδικός               Διαστάσεις cm                  Βάρος 
4006                    L 291x W 81 x H 30            22 Kg



ΚΑΓΙΑΚ NOAH
Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του είναι η σταθερότητα, η ευελιξία και η άνεση. Στο πίσω και στο εμπρός μέρος του καγιάκ υπάρχουν κλίπς ώστε να στερεώνονται αντικείμενα για εύκολη και γρήγορη χρήση. Με θέσεις για δυο ενήλικες και ένα παιδί ή ένα κατοικίδιο. Οι εργονομικές λαβές καθιστούν εύκολη την μεταφορά του καγιάκ. Είναι κατασκευασμένο από πλαστικό HDPE με φίλτρα UV για ανθεκτικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία και τις συνθήκες της θάλασσας

Κωδικός          Διαστάσεις cm                    Βάρος
4007                L 370x W 85 x H 35            32 Kg
Όλη η σειρά με τα καγιάκ απεικονίζεται στον κατάλογο της EVAL, στην ιστοσελίδα www.eval.gr και είναι διαθέσιμη στα καταστήματα ναυτιλιακών ειδών σε όλη την Ελλάδα και στα εξειδικευμένα EVAL Point.  

Πληροφορίες EVAL Ε. Γ. Βαλλιανάτος, www.eval.gr  
E-mail : sales@eval.gr  Τηλ. 210 55 90 872, Φαξ. 210 55 90 871




No comments:

Post a Comment

Παρακαλώ παραθέσατε το σχόλιο σας
Please place your comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...