Sunday, February 5, 2012

Συνάντηση Δικτύου Eval Point - Eval Point Network Meeting

Η ΕΒΑΛ Α.Ε., η γνωστή εταιρεία κατασκευής και διανομής ναυτιλιακού και σωστικού εξοπλισμού οργάνωσε όπως πάντα στην αρχή κάθε χρόνου την συνάντηση του δικτύου των συνεργατών  Eval Point & Eval Outboard και γιόρτασε την αρχή της νέας επιχειρηματικής χρονιάς με το κόψιμο της πίτας. 

Eval S.A., the greek marine and safety equipment manufacturer and distributor organized as always at the beginning of each year, its associates network meeting of Eval Point & Eval Outboard and celebrated the opening of the new operational year with the sharing of the traditional pie. 








Τα θέματα που συζητήθηκαν αναφερόντουσαν στην επισκόπηση της αγοράς κάτω από το πρίσμα των ειδικών συνθηκών και δυσκολιών της ελληνικής οικονομίας, τις προτεινόμενες ενέργειες και στρατηγικές για το 2012, την παρουσίαση των εξωλέμβιων κινητήρων Parsum και των νέων προϊόντων καθώς και την παρουσίαση των νέων προωθητικών ενεργειών. 

The subjects discussed referred to the review of the market under the peculiarities and woes  of the greek economy, the proposed actions and strategies for 2012, the presentation of Parsum outboard engines and the new products as well as the presentation of the new promotional activities.

 Ο κ. Ευάγγελος Βαλλιανάτος, διευθύνων σύμβουλος, είπε Σε αυτές τις ειδικές συνθήκες που βιώνει η χώρα και ο κλάδος, η EVAL στέκεται σταθερά, ενδυναμώνοντας τις μακροχρόνιες δοκιμασμένες σχέσεις της με τους συνεργάτες της τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό» 
 Mr Evaggelos Vallianatos, CEO, said “ Under these peculiar circumstances that the country and the industry are experiencing Eval stands firmly by intensifying its long standing and well tested relations with its associates in Greece and abroad”. 


Περισσότερες λεπτομέρειες στο δελτίο τύπου.
More detail in the following press released (Greek).

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ 
EVAL POINT
H EVAL Ε.Γ. ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΑΒΕΕ διοργάνωσε όπως κάθε χρόνο την Συνάντηση του Δικτύου EVAL POINT & EVAL OUTBOARD.  
Παραβρέθηκαν τα μέλη του Δικτύου καθώς και νέοι υποψήφιοι που βρίσκονται σε φάση ένταξης.  Έγινε η κοπή της πίτας για την νέα χρονιά και πραγματοποιήθηκε :
- επισκόπηση της αγοράς υπό το πρίσμα των ειδικών συνθηκών που βιώνει η ελληνική οικονομία
- παρουσίαση προτάσεων και στρατηγικών στόχων για το 2012
- αναφορά στις εξωλέμβιες μηχανές PARSUN
- παρουσίαση των νέων προωθητικών ενεργειών 
-παρουσίαση των νέων προϊόντων της EVAL
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της EVAL κ. Ευάγγελος Βαλλιανάτος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι : “Σε αυτές τις ειδικές συνθήκες που βιώνει η χώρα και ο κλάδος, η EVAL στέκεται σταθερά, ενδυναμώνοντας τις μακροχρόνιες δοκιμασμένες σχέσεις της με τους συνεργάτες της τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό»
Η EVAL δραστηριοποιείται 37 χρόνια στον χώρο των ναυτιλιακών ειδών και αξεσουάρ σκαφών και αναπτύσσει το δίκτυο των συνεργατών EVAL POINT & EVAL OUTBOARD με μεγάλη δυναμική.
Τα οφέλη της συνεργασίας κάθε μέλους του Δικτύου EVAL POINT & EVAL OUTBOARD είναι η ένταξη στο σύστημα χωρίς αρχικό δικαίωμα εισόδου, η χρήση του σήματος EVAL, η προτεραιότητα και η άμεση εξυπηρέτηση, η εκπαίδευση, το marketing, η διαφήμιση, οι προωθητικές ενέργειες καθώς και η συνεχής υποστήριξη μέσα από μία εξειδικευμένη ομάδα της εταιρείας.
EVAL ΑΒΕΕ   info@eval.gr    www.eval.gr  Τηλ. 210 55 90 872, Φαξ. 210 55 90 871

No comments:

Post a Comment

Παρακαλώ παραθέσατε το σχόλιο σας
Please place your comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...