Friday, June 17, 2016

EVAL in POSEIDONIA 2016

 Η ΕΒΑΛ η γνωστή εταιρεία κατασκευής και διανομής ναυτιλιακού και σωστικού εξοπλισμού συμμετείχε πρόσφατα στην ναυτική έκθεση Ποσειδώνια 2016 που διεξήχθη στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα μεταξύ τις 6-10 Ιουνίου. Η εταιρεία παρουσίασε αρκετά από τα προϊόντα της στους επισκέπτες και τους συμβούλευσε σχετικά με το σωστό τρόπο της χρήσης τους. Υπολογίζεται ότι πάνω από 1.000 άτομα επισκέφτηκαν το περίπτερο της εταιρείας. Δελτίο τύπου ακολουθεί. 



EVAL the renowned Greek manufacturer and distributor of marine and rescue equipment has recently participated in the Poseidonia 2016 nautical exhibition that was held in the Metropolitan Expo in Athens during 6-10 June. The company showcased many of its products and informed the visitors about them and advice them about the proper ways to use the equipment. It is estimated that more than 1.000 people visited the company’s stand. More in the following press release (Greek).




EVAL: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή στη Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2016
Αθήνα, 14 Ιουνίου 2016 – Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της εταιρείας παραγωγής και διάθεσης ναυτιλιακού & σωστικού εξοπλισμού και αξεσουάρ σκαφών EVAL στην κορυφαία Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2016, η οποία πραγματοποιήθηκε το διάστημα 06-10 Ιουνίου στο Εκθεσιακό Κέντρο METROPOLITAN EXPO. Περισσότερα από 1.000 άτομα επισκέφθηκαν το περίπτερο της EVAL και ενημερώθηκαν από τα στελέχη της εταιρείας για τα νέα προϊόντα της, καθώς και όλες τις άλλες προτάσεις στον τομέα του σωστικού και ναυτιλιακού εξοπλισμού.

Μεταξύ άλλων οι επισκέπτες της Έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα προϊόντα σωστικού εξοπλισμού SOLAS της εταιρείας, τα συστήματα διάσωσης, τα σωστικά σωσίβια, τα ναυαγοσωστικά συστήματα, τις σχεδίες καθώς και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας.

Η συμμετοχή της EVAL στη Διεθνή Έκθεση ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2016 ενδυνάμωσε ακόμα περισσότερο τη στρατηγική κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια η εταιρεία για εξωστρέφεια, με την παρουσία της σε ακόμα μία Έκθεση διεθνούς εμβέλειας και την παρουσίαση των αναγνωρισμένων προϊόντων της σε στελέχη της ναυτιλίας του εξωτερικού. 

Για την εταιρεία
Η εταιρεία EVAL - Ε. Γ. Βαλλιανάτος Α.Β.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1976 από τον Ευάγγελο Βαλλιανάτο και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διάθεση ναυτιλιακού εξοπλισμού, σωστικού εξοπλισμού και αξεσουάρ σκαφών τόσο στην ελληνική όσο και τη διεθνή αγορά. Η έδρα της εταιρείας είναι στα Άνω Λιόσια όπου στο εργοστάσιό της παράγεται μια μεγάλη γκάμα σωστικών μέσων και ναυτιλιακών ειδών. Η εταιρεία εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας έχοντας πιστοποιηθεί με βάση το πρότυπο ISO 9001:2008, ενώ τα προϊόντα που παράγει συνοδεύονται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά και εγκρίσεις. Η υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιεί η εταιρεία, σε συνδυασμό με τους αυστηρούς ελέγχους που πραγματοποιούνται από το Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου, εξασφαλίζουν την αρτιότητα των προϊόντων της, παρέχοντας συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού. Τα προϊόντα της εταιρείας, τα οποία ξεπερνούν τους 6.000 κωδικούς, πωλούνται σε εξειδικευμένα καταστήματα ναυτιλιακών ειδών και διανέμονται σε όλη την Ελλάδα, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Μέση Ανατολή, Αραβικά Εμιράτα, χώρες της Ασίας, Ρωσία, Βαλτική, Σκανδιναβία, Κεντρική Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία, Καναδά.    

EVAL
Θέση Τζαβερδέλλα, Άνω Λιόσια, 133 10, Τ.Θ. 46021
T: 210 5590872-6
F: 210 5590871

www.eval.gr

No comments:

Post a Comment

Παρακαλώ παραθέσατε το σχόλιο σας
Please place your comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...