Tuesday, June 28, 2016

EVAL: Υποστηρικτής στην Πανελλήνια Συνάντηση Φουσκωτών Σκαφών - Contributor in the Panhellenic Convention of Rib Clubs

Η ΕΒΑΛ η γνωστή εταιρεία κατασκευής και διανομής ναυτιλιακού και σωστικού εξοπλισμού συμμετείχε πρόσφατα στην 11η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών που διεξήχθη στην Αλόννησο μεταξύ της 16-22 Ιουνίου. Η εταιρεία προμήθευσε τον απαραίτητο εξοπλισμό πρόσδεσης για τα 300 σκάφη που συμμετείχαν και η προσφορά της έτυχε της αναγνώρισης των οργανωτών και των τοπικών αρχών.  Δελτίο τύπου ακολουθεί. 

 EVAL the renowned Greek manufacturer and distributor of marine and rescue equipment has recently participated as a sponsor and a contributor in the 11th Panhellenic Meeting (Convention) of Rib Clubs that took place in Alonissos during 16-22 June. The company supplied the required rigging equipment for the 300 boat that participated in the event and its offers were appreciated by the organizers and the local authorities . More in the following press release (Greek).








 EVAL: Χορηγία και Συμμετοχή στην 11η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών στην Αλόννησο
Αθήνα, 27 Ιουνίου 2016 – Η εταιρεία παραγωγής και διάθεσης ναυτιλιακού & σωστικού εξοπλισμού και αξεσουάρ σκαφών EVAL συνεπής στη φιλοσοφία της να βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους της θάλασσας, υποστήριξε στην πράξη μέσω Χορηγίας την 11η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών η οποία διοργανώθηκε στην Αλόννησο, από τις 16 έως τις 22 Ιουνίου. Η σημαντική προσφορά της εταιρείας έτυχε της αναγνώρισης τόσο των διοργανωτών όσο και του Δημάρχου Αλοννήσου κ. Πέτρου Βαφίνη, ο οποίος τίμησε στην κεντρική εκδήλωση της συνάντησης τον Γενικό Διευθυντή της EVAL κ. Ευάγγελο Βαλλιανάτο για τη συνεισφορά του.

Η χορηγία της EVAL αφορούσε στην παροχή του απαραίτητου υλικού εξοπλισμού αγκυροβολίας και πρόσδεσης που χρειάστηκαν τα περίπου 300 σκάφη που έλαβαν μέρος στη συνάντηση, τις ημέρες που βρέθηκαν στο νησί της Αλοννήσου. Τα προϊόντα προέρχονταν από την ευρεία γκάμα ναυτιλιακού εξοπλισμού που μπορεί να βρει κανείς στα καταστήματα της εταιρείας στην Αττική (Άλιμος, Περιστέρι, Άνω Λιόσια), στα EVAL POINT και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ο κ. Ευάγγελος Βαλλιανάτος παρουσίασε σε ομιλία του τα αυτόματα φουσκωτά σωσίβια και συγκεκριμένα τον τύπο “SIMI” της EVAL, συγκρίνοντας παράλληλα τη διεθνή κατάσταση που επικρατεί σχετικά με την πιστοποίηση και αποδοχή των σωσιβίων σε σχέση με την Ελλάδα.

Η 11η Πανελλήνια συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών υλοποιήθηκε με διοργανωτή τον Μ.Ο.Φ.Σ. (Μακεδονικός Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών) και συνδιοργανωτή τον Δήμο Αλοννήσου, υπό την Αιγίδα της Ε.ΟΜ.Ο.Φ.Σ.

Για την εταιρεία
Η εταιρεία EVAL - Ε. Γ. Βαλλιανάτος Α.Β.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1976 από τον Ευάγγελο Βαλλιανάτο και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διάθεση ναυτιλιακού εξοπλισμού, σωστικού εξοπλισμού και αξεσουάρ σκαφών τόσο στην ελληνική όσο και τη διεθνή αγορά. Η έδρα της εταιρείας είναι στα Άνω Λιόσια όπου στο εργοστάσιό της παράγεται μια μεγάλη γκάμα σωστικών μέσων και ναυτιλιακών ειδών. Η εταιρεία εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας έχοντας πιστοποιηθεί με βάση το πρότυπο ISO 9001:2008, ενώ τα προϊόντα που παράγει συνοδεύονται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά και εγκρίσεις. Η υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιεί η εταιρεία, σε συνδυασμό με τους αυστηρούς ελέγχους που πραγματοποιούνται από το Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου, εξασφαλίζουν την αρτιότητα των προϊόντων της, παρέχοντας συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού. Τα προϊόντα της εταιρείας, τα οποία ξεπερνούν τους 6.000 κωδικούς, πωλούνται σε εξειδικευμένα καταστήματα ναυτιλιακών ειδών και διανέμονται σε όλη την Ελλάδα, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Μέση Ανατολή, Αραβικά Εμιράτα, χώρες της Ασίας, Ρωσία, Βαλτική, Σκανδιναβία, Κεντρική Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία, Καναδά.    

EVAL
Θέση Τζαβερδέλλα, Άνω Λιόσια, 133 10, Τ.Θ. 46021
T: 210 5590872-6
F: 210 5590871

www.eval.gr

No comments:

Post a Comment

Παρακαλώ παραθέσατε το σχόλιο σας
Please place your comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...