Wednesday, March 30, 2016

Boot 2017: Στο Ξεκίνημα - On the Start


Πληροφορίες για την εγγραφή ενδιαφερόμενων για να συμμετάσχουν ως εκθέτες στη επερχόμενη Boot 2017 στο Dusseldorf. Δελτίο τύπου επισυνάπτεται. 


News about the registration for participation of exhibitors in the upcoming Boot 2017 in Dusseldorf. Press release in greek.



Η εκκίνηση για τη boot Duesseldorf 2017 έχει γίνει

Οι εγγραφές για τους εκθέτες ξεκινούν τον Απρίλιο 2016 στο www.boot.de
«Η επόμενη boot  ξεκινάει τη στιγμή που η προηγούμενη boot τελειώνει», λέει ο Πέτρος Μιχελιδάκης ενθουσιασμένος για το έργο που ανέλαβε την 1η Μαρτίου 2016 ως Διευθυντής της μεγαλύτερης εμπορικής έκθεσης θαλασσίων σπορ και σκαφών στον κόσμο. Μαζί με την ομάδα του, προετοιμάζει εντατικά την boot Düsseldorf 2017 ( 21 έως 29 Ιανουαρίου) . «Έχουμε ήδη ξεκινήσει δυνατά τον σχεδιασμό για την επερχόμενη έκθεση. Μπορώ από τώρα να πω ότι η boot 2017 θα προσφέρει πολυάριθμες ατραξιόν και θα αποτελέσει ένα περαιτέρω ορόσημο για τα σχεδόν 50 χρόνια ιστορίας της έκθεσης θαλασσίων σπορ και σκαφών»,  αναφέρει ο κος Μιχελιδάκης, ο οποίος κατάγεται από την Κρήτη, και είναι αφοσιωμένος θιασώτης των θαλάσσιων σπορ.
Τα τμήματα εκθετών και μάρκετινγκ της boot Düsseldorf ασχολούνται αδιάκοπα με την προετοιμασία των εγγράφων για τις δηλώσεις συμμετοχής της Messe Düsseldorf. Και οι διοργανωτές της έκθεσης έχουν θέσει στον εαυτό τους ένα φιλόδοξο στόχο: «Σκοπεύουμε να αναρτήσουμε τα έγγραφα στο διαδίκτυο στις 21 Απριλίου, εξηγεί ο Υπεύθυνος Σχεδιασμού Arne von Heimendahl. Οι ενδιαφερόμενες εταιρίες μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους για την boot Duesseldorf 2017 από αυτή την ημερομηνία και έπειτα.»
Ανανεώσεις υπήρξαν και στο team το οποίο ηγείται ο κος Μιχελιδάκης : υπεύθυνος σχεδιασμού για τους εκθέτες στις αίθουσες ιστιοπλοΐας και μηχανοκίνητων σκαφών εξακολουθεί να είναι ο Project Manager κος von Heimendahl . H Viktoria Marx ανέλαβε από τον Φεβρουάριο ως Υπεύθυνη Σχεδιασμού για τους εκθέτες στις καταδύσεις, στα trend sports και για τους εκθέτες στον τομέα του τουρισμού, η Lena Beckmann, νέο μέλος της ομάδας, υποστηρίζει το team στα περίπτερα 11 και 12 στον τομέα του εξοπλισμού και η Caroline Mühl είναι υπεύθυνη για τα Ειδικά Σόου, τον Περιβαλλοντoλογικό Οδηγό και τον Κόσμο της Περιπέτειας. Τέλος, η Tania Vellen και η Cathrin Imkampe ανέλαβαν αυτόν το χρόνο των τομέα των επαφών με τον διεθνή τύπο.
Πληροφορίες για τις δηλώσεις συμμετοχής εκθετών μπορούν να ληφθούν άμεσα μέσω της νέας διεύθυνσης  e-mail bootteam@messe-duesseldorf.de. Ξεκινώντας από φέτος οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται αποκλειστικά online μέσω www.boot.de.
Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την αντιπροσωπία της Messe Duesseldorf για Ελλάδα και Κύπρο: MD – GR.I.D. GbR
Σωκράτους 13 | 14561 Αθήνα | T.: +30 210 8088351-2 | e-mail: grid@gridmds.eu





MD GR.I.D. HELLAS
Representative of Messe Duesseldorf GmbH for Greece and Cyprus
T: +30 210 8088351-2 | F: +30 210 8088353 | E: grid@gridmds.eu

No comments:

Post a Comment

Παρακαλώ παραθέσατε το σχόλιο σας
Please place your comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...