Friday, February 19, 2016

EVAL: Ναυτικό Σαλόνι 2016 - Athens Boat Show 2016

Η EVAL η γνωστή εταιρεία κατασκευής και διανομής ναυτιλιακών και σωστικών προϊόντων πρόσφατα παρουσίασε αρκετά από τα προιόντα της στο κοινό κατά την διάρκεια του Ναυτικού Σαλονιού της Αθήνας (10-14 Φεβ.). Η EVAL εφαρμόζει ένα σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2008 ενώ τα προϊόντα της συμμορφώνονται με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές του κλάδου και οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή τους επιλέγονται προσεκτικά. Η εταιρεία  κατασκευάζει και διανέμει πάνω από 6.000 προϊόντα πολλά από τα οποία εξάγονται σε πάνω από 50 χώρες. Πρόσφατα η EVAL γιόρτασε τα 40 χρόνια ιστορίας της και γιαυτό χαρίζει 40 μαθήματα ιστιοπλοίας Ανοικτής Θαλάσσης στους αντίστοιχους τυχερούς διαγωνιζόμενους. Ακολουθεί δελτίο τύπου. 
 
Eval the renowned greek marine and rescue equipment manufacturer and distributor has recently exhibited several of its products in public during the recent Athens Boat Show (10-14 Feb). Eval implements an ISO 9001:2008 quality system while its products comply with the strictest industry regulations and the raw materials used in their production are carefully selected. The company manufactures and trades over 6.000 products many of these being exported to more than 50 countries. Recently EVAL has celebrated its 40 years of history and therefore it offers 40 free open water sailing courses to the respective lucky contestants. Press release follows (Greek). 




 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 


EVAL: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της
 στην Έκθεση Ναυτικό Σαλόνι 2016
Αθήνα, 19 Φεβρουαρίου 2016 – Η εταιρεία παραγωγής και διάθεσης ναυτιλιακού & σωστικού εξοπλισμού και αξεσουάρ σκαφών EVAL συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην Έκθεση Ναυτικό Σαλόνι 2016, παρουσιάζοντας στους επισκέπτες του περιπτέρου της τα προϊόντα που παράγει και αντιπροσωπεύει στην ελληνική αγορά. Παράλληλα, η εταιρεία είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει τη δυναμική εξαγωγική της δραστηριότητα, η οποία περιλαμβάνει την πώληση των προϊόντων της σε εξειδικευμένα καταστήματα ναυτιλιακών ειδών σε περισσότερες από 50 χώρες του εξωτερικού.

Μεταξύ άλλων οι επισκέπτες της Έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τα εξειδικευμένα στελέχη της EVAL για τα νέα προϊόντα που σχεδιάζει και παράγει η εταιρεία αλλά και να γνωρίσουν από κοντά τους εξωλέμβιους κινητήρες Parsun, τα φουσκωτά σκάφη Neptune, τις ηλεκτρικές εξωλέμβιες Neraus,  τα υδραυλικά τιμόνια Mavi Mare και τις προπέλες Turning Point.

Η συμμετοχή της EVAL στην Έκθεση κορυφώθηκε την τελευταία ημέρα, με τη γιορτή που διοργανώθηκε στο περίπτερο από τα στελέχη της για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 40 χρόνων δραστηριοποίησης της εταιρείας στην ελληνική αγορά. Το παρών έδωσαν τόσο η διοίκηση της εταιρείας όσο και συνεργάτες της από όλη την Ελλάδα.

EVAL: Μεγάλος Διαγωνισμός
«40 Χρόνια Πάθος για τη Θάλασσα» - 40 Νέοι Ιστιοπλόοι
Αθήνα, 25 Φεβρουαρίου 2016 – Η εταιρεία παραγωγής και διάθεσης ναυτιλιακού & σωστικού εξοπλισμού και αξεσουάρ σκαφών EVAL συμπληρώνει 40 χρόνια δραστηριότητας και το γιορτάζει διοργανώνοντας τον μεγάλο διαγωνισμό «40 Χρόνια Πάθος για τη Θάλασσα», χαρίζοντας σε 40 τυχερούς μαθήματα ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας. Για να λάβει κάποιος μέρος στον διαγωνισμό χρειάζεται απλά και μόνο να συμπληρώσει την ειδική φόρμα συμμετοχής στο www.eval.gr, μέχρι τις 15 Μαρτίου 2016. 

Η υλοποίηση των μαθημάτων και η μύηση των τυχερών νικητών του διαγωνισμού στον κόσμο της ναυτικής τέχνης και της θάλασσας πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Ειρήνης – Φιλίας (Ν.Α.Ο.Ε.Φ.) στις σχολές ιστιοπλοΐας που διατηρεί.  


Η ιστιοπλοΐα αποτελεί μία από τις συναρπαστικότερες εμπειρίες, καθώς συνδυάζει τη γοητεία της θάλασσας και του ταξιδιού σε αυτή με τις ικανότητες των αθλητών. Η εξάπλωση της ιστιοπλοΐας τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαίτερα σημαντική, με αποτέλεσμα να λειτουργούν σε όλη την Ελλάδα αρκετοί Ναυτικοί Όμιλοι με καταρτισμένους και έμπειρους εκπαιδευτές οι οποίοι μαθαίνουν τα μυστικά της τέχνης σε μικρούς και μεγάλους.


Για την εταιρεία
Η εταιρεία EVAL - Ε. Γ. Βαλλιανάτος Α.Β.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1976 από τον Ευάγγελο Βαλλιανάτο και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διάθεση ναυτιλιακού εξοπλισμού, σωστικού εξοπλισμού και αξεσουάρ σκαφών τόσο στην ελληνική όσο και τη διεθνή αγορά. Η έδρα της εταιρείας είναι στα Άνω Λιόσια όπου στο εργοστάσιό της παράγεται μια μεγάλη ποικιλία σωστικών μέσων και ναυτιλιακών ειδών. Η εταιρεία εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας έχοντας πιστοποιηθεί με βάση το πρότυπο ISO 9001:2008, ενώ τα προϊόντα που παράγει συνοδεύονται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά και εγκρίσεις. Η υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιεί η εταιρεία σε συνδυασμό με τους αυστηρούς ελέγχους που πραγματοποιούνται από το Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου, εξασφαλίζουν την αρτιότητα των προϊόντων της, παρέχοντας συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού. Τα προϊόντα της εταιρείας, τα οποία ξεπερνούν τους 6.000 κωδικούς, πωλούνται σε εξειδικευμένα καταστήματα ναυτιλιακών ειδών και διανέμονται σε όλη την Ελλάδα, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Μέση Ανατολή, Αραβικά Εμιράτα, χώρες της Ασίας, Ρωσία, Βαλτική, Σκανδιναβία, Κεντρική Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία, Καναδά.    

EVAL
Θέση Τζαβερδέλλα, Άνω Λιόσια, 133 10, Τ.Θ. 46021
T: 210 5590872-6
F: 210 5590871

www.eval.gr

No comments:

Post a Comment

Παρακαλώ παραθέσατε το σχόλιο σας
Please place your comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...