Sunday, January 20, 2013

Κόψιμο Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από τον P.Ο.Τ.Α. - New Year Pie Cutting from R.O.T.A.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Ροδιακός Όμιλος Ταχυπλόων, την ημέρα του εορτασμού των Θεοφανείων στο Skippers Café δίνοντας παράλληλα το έναυσμα για την έναρξη του προγράμματος τόσο του Αγωνιστικού μέρους, όσο και του "Ταξιδεύω & Προσφέρω". Πρώτος προορισμός του Προγράμματος αυτού για το 2013 είναι στο νησί της Καρπάθου, όπου θα προσφερθούν δωρεάν Ιατρικές εξετάσεις με περισσότερους από 10 Ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων. 



The Rhodes Rib Club (R.O.T.A.) cut its new year pie during  the Theophania celebration (6/1/2013) at Skippers Cafe inaugurating at the same time the commence of both the racing activities and the program “Travel & Offer”. The first destination of this program will be the island of Karpathos where medical services will be given for free by more than 10 physicians of various specializations. More info follows (Greek).






“Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Ροδιακός Όμιλος Ταχυπλόων, την ημέρα του εορτασμού των Θεοφανείων στο Skippers Café δίνοντας παράλληλα το έναυσμα για την έναρξη του προγράμματος τόσο του Αγωνιστικού μέρους, όσο και του "Ταξιδεύω & Προσφέρω". Όπως και κάθε χρόνο το παρόν έδωσαν δεκάδες φίλοι και μέλη του Oμίλου.

Από την πολιτική ηγεσία παρόντες, η Βουλευτής Δωδεκανήσου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Μίκα Ιατρίδη, η νέα Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και ενεργό μέλος του συλλόγου, κ. Ανδριάντα Μπαφίτη, ο Αντιπεριφερείαρχης Δωδεκανήσου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, η Αντιπεριφερείαρχης Τουρισμού κ. Λίτσα Φτακλάκη, όπως επίσης και ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Στάθης Κουσουρνάς.
Ο Τυχερός για φέτος, ο οποίος κέρδισε και την χρυσή αναμνηστική  Άγκυρα, ήταν ο Πάρης Διακοφιλιπής μέλος & της αγωνιστικής ομάδας του ΡΟΤΑ που μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές του Ομίλου, κατάφεραν να κατακτήσουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φουσκωτών Σκαφών 2012.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Ομίλου Κώστας Θεουλάκης, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, δίνει το έναυσμα για την έναρξη του προγράμματος τόσο του Αγωνιστικού μέρους, όσο και του "Ταξιδεύω & Προσφέρω"
Πρώτο ταξίδι του Προγράμματος για το 2013 είναι στο νησί της Καρπάθου, όπου θα προσφερθούν δωρεάν Ιατρικές εξετάσεις με περισσότερους από 10 Ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων.”

Καλή Χρονιά!


No comments:

Post a Comment

Παρακαλώ παραθέσατε το σχόλιο σας
Please place your comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...