Sunday, November 4, 2012

"Ταξιδεύω & Προσφέρω" από τον P.O.T.A. - "Travel & Offer" by R.O.T.A.


Το πρόγραμμα " Ταξιδεύω & Προσφέρω" είναι μια πρωτοβουλία του Ρ.Ο.Τ.Α. παρέχοντας ιατρικές υπηρεσίες και εξοπλισμό στους κατοίκους των απομονωμένων νησιών της περιφέρειας Δωδεκανήσου με στόχο την βελτίωση της διαβίωσης τους. Οι υπηρεσίες αυτές προσφέρονται αφιλοκερδώς από τους γιατρούς, φίλους και μέλη του Ρ.Ο.Τ.Α. οι οποίοι ταξιδεύουν σ´ αυτούς τους προορισμούς με φουσκωτά σκάφη. Αυτή την φορά η συγκεκριμένη ομάδα επισκέφτηκε την Νίσυρο. Ακολουθεί δελτίο τύπου του Ρ.Ο.Τ.Α.


The program "Travel & Offer" is a humanitarian initiative of Rhodes Rib Club (R.O.T.A.) offering medical services and equipment to the inhabitants of the remote islands of the Dodecanese prefecture at an aim to improve the quality of their lives. These services are offered for free by physicians, friends and members of the Club who travel to these destinations with inflatable boats (RIBs). This time the team work visited the island of Nisyros. Press release follows (Greek).


Ρ.Ο.ΤΑ. ¨Ταξιδεύω & προσφέρω¨ Νίσυρος 2012

Συνεχίστηκε το επιτυχημένο πρόγραμμα προσφοράς, με το ταξίδι στην Νίσυρο μας, το Σαββατοκύριακο 20 & 21 Οκτωβρίου 2012

Ο Ροδιακός Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών, εκτός από αθλητικές διοργανώσεις υψηλού επιπέδου, προσφέρει συνεχώς στην τοπική κοινωνία με διάφορους τρόπους, όπως οι ¨αποστολές αγάπης¨ στα μικρά νησιά του Αιγαίου, αλλά και οι κατασκευές γλιστρών για πρόσβαση στην Θάλασσα, ώστε να υπάρχει δυνατότητα να καθελκυστούν μικρά σκάφη και να επέμβουν σε περίπτωση ανάγκης.

Το πρόγραμμα ¨ταξιδεύω & προσφέρω¨ που ξεκίνησε τον Μάρτη του 2011, στόχο έχει, την επίσκεψη σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου, όπου θα προσφέρονται δωρεάν Ιατρικές εξετάσεις σε όλα τα παιδιά, αλλά και ηλικιωμένους, από Ιατρούς μέλη & φίλους του Ομίλου, οι οποίοι ταξιδεύουν και προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους.                                                       
Επίσης σε αυτά τα ταξίδια στα μικρά και απομονωμένα νησιά του Αιγαίου ο Όμιλος προσφέρει Ιατρικό υλικό σε συνεννόηση με τα κατά τόπους κέντρα Υγείας. 

Το πρόγραμμα ξεκίνησε από την Χάλκη, συνεχίσθηκε στην Κάρπαθο,
στο Καστελόριζο στην Τήλο και την Νίσυρο, όπου πραγματοποιήθηκαν πάνω από 1000 εξετάσεις στους κατοίκους των νησιών μας.                                                                                                                                 

Το επιστημονικό προσωπικό που στελεχώνει τα ταξίδια, αλλά και τα μέλη του Ομίλου που συμμετέχουν, οργανώνοντας και μεταφέροντας με τα σκάφη  Ιατρούς και εξοπλισμό, είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την συνεργασία, αλλά και το αποτέλεσμα της προσπάθειας.

Αν και ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος & σε αυτό το ταξίδι προς Νίσυρο αλλά και στην επιστροφή, 9 φουσκωτά του Ρ.Ο.ΤΑ. έφθασαν στο Νησί το μεσημέρι του Σαββάτου.
Ευχαριστούμε πολύ για την μοναδική φιλοξενία τον Δήμαρχο αλλά και όλους τους κατοίκους.

Ευχαριστούμε πολύ τους Ιατρούς που προσέφεραν στην Νίσυρο και είναι οι παρακάτω:

κ. Καραγιάννης Ανδρέας  Ορθοπεδικός                                                                                                            κ. Μανωλικάκης Γιώργος Γυναικολόγος                                                                                                            κ. Σκόνης Μιχάλης Μικροβιολόγος                                                                                                   κ. Κατσογριδάκης Βαγγέλης ΩΡΛ,                                                                                                      κ. Νομικάριος Δημήτρης Οφθαλμίατρος                                                                                              κ. Μαυρονικόλας Πέτρος Παιδίατρος                                                                                                      κ. Μαυρίδης Τάσσος Παθολόγος                                                                                                           κ. Χαρίτος Σταμάτης Καθ. Φυσ. Αγωγής.
Η ¨ανταμοιβή¨ όλων το χαμόγελο των κατοίκων.  
               
Eυχαριστούμε πολύ όλα τα μέλη του Ροδιακού Ομίλου που συμμετέχουν στα ταξίδια προσφοράς και είναι η κινητήριος δύναμη του προγράμματος, όπως επίσης και το τηλεοπτικό κανάλι TV4 που ταξιδεύει μαζί μας και καταγράφει το μοναδικό υλικό από τα νησιά που επισκεπτόμαστε, τον ιδιοκτήτη του σταθμού κ. Κάτρη, τον διευθυντή κ. Κωστάκη, την δημοσιογράφο κ. Αβδελλή, όπως και όλους του τεχνικούς.

Χορηγοί μας που στηρίζουν τα ταξίδια και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό είναι:
Μεγάλος χορηγός Ορθοπεδικά – Ιατρικά Χαρίτος.
Φουσκωτά σκάφη Viper
Water Park Faliraki
Γυμναστήριο Βιοκίνηση
Μπουρνής Κατασκευαστική
Παραδοσιακό καφενείο Σιφωνιός
Γεροντής Μηχανήματα – Ανοξείδωτα - Ναυτιλιακά
In House Έπιπλα Καλαφάτης
MY WAY
Nuovo Neorio
X-PLORE. Gr Eνοικιάσεις Φουσκωτών Σκαφών
HOULIS SERVICE
ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ Γυροπωλείον
ΤΕΧΑΣ STYLE Fried Chicken 
QUICK CAR WASH
Μεταφορική ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Tηλεοπτικό κανάλι TV4

Τα ταξίδια προσφοράς θα συνεχιστούν και στο πρόγραμμα του Ροδιακού Ομίλου για το 2013, με στόχο την επίσκεψη σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου. 
No comments:

Post a Comment

Παρακαλώ παραθέσατε το σχόλιο σας
Please place your comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...